Pridruži se nam!

Priporočeni znesek članarine za zaposlene je 10 EUR, za študente 5 EUR, za brezposelne in upokojence pa je članstvo brezplačno.

Plačilni nalog izpolnite tako: Plačnik ste vi. Napišite referenco SI99, ime in priimek, naslov in namen plačila (Članarina Društvo Fantastika [leto]) ter kodo namena OTHR. Za referenco prejemnika napišite SI00 [vaša zaporedna številka – leto]. Prejemnik je Društvo Fantastika, Linhartova cesta 60, 1000 Ljubljana. Številka poslovnega računa je SI56 6100 0002 5678 478 (Delavska hranilnica d.d.). Vpisati morate tudi BIC banke prejemnika, in sicer HDELSI22.

S plačilom članarine boste pomagali uresničevati naloge, namene in cilje društva, imeli možnost sodelovati v izobraževanjih in drugih programih ter omogočili organizacijo okroglih miz, konferenc, simpozijev in drugih srečanj ter dogodkov. Prav tako boste dobivali na svojo elektronsko pošto vse informacije, povezane z delovanjem našega društva, članarino pa bomo namenili tudi plačevanju rednih stroškov (spletna domena, gostovanje in vzdrževanje spletne strani, pisarniški material, bančni stroški idr.).

Izpoljnjeno pristopno izjavo pošljite na naš naslov: clanstvo@fantastika.si in posredovali vam bomo vašo zaporedno člansko številko, ki jo boste potrebovali za izpolnjevanje plačilnega naloga. Kopijo slednjega nam pošljite kot dokazilo plačane članarine.

Pristopna izjava je na voljo TUKAJ.