Pridruži se nam!

Priporočeni znesek članarine za zaposlene je 15 EUR, za študente 5 EUR, za brezposelne in upokojence pa je članstvo brezplačno.

Plačilni nalog izpolnite tako: Plačnik ste vi. Napišite referenco SI99, ime in priimek, naslov in namen plačila (Članarina Društvo Fantastika [leto]) ter kodo namena OTHR. Za referenco prejemnika napišite SI00 [vaša zaporedna številka – leto]. Prejemnik je Društvo Fantastika, Linhartova cesta 60, 1000 Ljubljana. Številka poslovnega računa je SI56 6100 0002 5678 478 (Delavska hranilnica d.d.). Vpisati morate tudi BIC banke prejemnika, in sicer HDELSI22.

S plačilom članarine boste pomagali uresničevati naloge, namene in cilje društva, imeli možnost sodelovati v izobraževanjih in drugih programih ter omogočili organizacijo okroglih miz, konferenc, simpozijev in drugih srečanj ter dogodkov. Prav tako boste dobivali na svojo elektronsko pošto vse informacije, povezane z delovanjem našega društva, članarino pa bomo namenili tudi plačevanju rednih stroškov (spletna domena, gostovanje in vzdrževanje spletne strani, pisarniški material, bančni stroški idr.).

Izpoljnjeno pristopno izjavo pošljite na naš naslov: clanstvo@fantastika.si in posredovali vam bomo vašo zaporedno člansko številko, ki jo boste potrebovali za izpolnjevanje plačilnega naloga. Kopijo plačilnega naloga ali potrdilo iz spletne banke nam pošljite kot dokazilo plačane članarine.

Pristopna izjava je na voljo TUKAJ.